Share
Strigător la cer: O fetiță în vârstă de șase ani din Maramureș, violată de un bărbat de 50 de ani. Agresorul, care e recidivist, a fost depus după gratii!

Strigător la cer: O fetiță în vârstă de șase ani din Maramureș, violată de un bărbat de 50 de ani. Agresorul, care e recidivist, a fost depus după gratii!

Caz strigător la cer în comunitatea din Țicău, sat aparținător de orașul Ulmeni. O fetiță în vârstă de șase ani a fost victima unui viol. Agresorul este nimeni altul decât un bărbat din localitate, în vârstă de 50 de ani.

Totul a ieșit la iveală după ce fetița a povestit mamei sale ce a pățit. Așa s-a aflat și autorul infracțiunii în cauză.

Conform unor surse din cadrul anchetei, la început, fapta a fost încadrată la agresiune sexuală. Raportul medico-legal a indicat că, în realitate, a fost vorba despre un viol. Momentan, nu există informații care să releve faptul că fapta a avut loc de mai multe ori, ce se știe este, însă, că a avut loc anterior zilei de vineri. În prezent, micuța este consiliată psihologic după grozăvia trăită.

„Vineri, 10 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din Ţicău, Acesta este bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Ulterior Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă faţă de acesta”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Magistrații nu au acceptat varianta cercetării sub controlului judiciar, solicitată de suspect și au dispus arestarea preventivă. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2142/P/2020, din data de 10.07.2020 şi în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoica Teodor, recidivist, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 10 iulie 2020 până în 8 august 2020 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Stoica Teodor prin apărător de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar. (…). Pronunţată în camera de consiliu, azi, 10.07.2020, ora 14.50. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 2368/2020 10.07.2020”, se arată în soluția pe scurt.

C.Ț.

 

Lasă un comentariu