Share
Spargere la sediul PRM din Baia Mare

Spargere la sediul PRM din Baia Mare

Sediul PRM din Baia Mare a fost spart ieri. Probabil că din greșeală, întrucât nu pare să se fi sustras nimic de acolo. Dar nu e exclus ca la mijloc să fie vorba de marea bătălie de la vârf, între două facțiuni ale unui PRM mic, cu mize încă minore. Așa cum a fost și schimbarea lui Marius Apostol (președinte PRM Maramureș, contestat de cealaltă aripă) din funcția de consilier local în Borșa. Oricum, polițiști din cadrul Poliției municipale Baia Mare fac verificări pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

ACTUALIZARE. Lupta dintre facșiunie confirmată de Julien Sorel Zah (președinte OTRM) , care ne-a trimis precizările de mai jos.

”În 28.11.2018, sediul PRM Maramureș a fost spart, de către numitul N. L., sub supravegherea Poliției Municipale. Prezentând acte false în care se folosea în fals de calitatea de Președinte interimar al PRM Maramureș, N. L.  s-a prezentat la Poliție spunând că lacătul de la sediul PRM a fost forțat și în consecință nu poate deschide ușa. Acesta a cerut să fie însoțit de către organele de Poliție pentru a tăia lacătul. Zis și făcut. De precizat este că N. L. nu este membru PRM, nefiind înregistrat în registrele PRM Maramureș și neplătind niciodată o cotizație.

Deasemenea, conform statutului PRM, el nu poate avea o funcție de conducere în PRM, deoarece nu are vechimea necesară de 3 ani. Ca dovadă este faptul că, în noiembrie 2016, el candida la alegerile parlamentare pe listele PRU Maramureș. PRM Maramureș a depus ieri plângere împotriva numitului N. L., pentru intrare prin efracție și pentru fals în înscrisuri. Deasemenea,  se va cere la Poliție identificarea și a  celorlalte persoane care au mai participat la această operațiune. (Julien Zah, președinte OTRM Maramureș)

 

Foto: arhivă

Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Zah Julien

    Ieri, 28 11 2018, sediul PRM MARAMUREȘ, a fost spart, de către numitul N* L*, sub supravegherea Poliției Municipale. Prezentând acte false în care se folosea în fals de calitatea de Președinte interimar al PRM Maramureș, N* L* , s-a prezentat la Poliție spunând că lacătul de la sediul PRM a fost forțat și în consecință nu poate deschide ușa. Acesta a cerut să fie însoțit de către organele de Poliție pentru a tăia lacătul. Zis și făcut. De precizat este că N* L* nu este membru PRM, nefiind înregistrat în registrele PRM Maramureș și neplătind niciodată o cotizație. Deasemenea conform statutului PRM el nu poate avea o funcție de conducere în PRM deoarece nu are vechimea necesară de 3 ani conform statutului PRM. Ca dovadă este faptul că în noiembrie 2016 el candida la alegerile parlamentare pe listele PRU Maramureș. Partidul România Mare Maramureș a depus ieri plângere împotriva numitului N* L* pentru intrare prin efracție și pentru fals în înscrisuri. Deasemenea azi se va cere la Poliție identificarea și celorlalte persoane care au mai participat la această operațiune. ( foto & text Zah Julien, Președinte OTRM Maramureș)

    Răspunde

Lasă un comentariu