Share
Șoferi prinși cu alcool la bord și cu mașini neînmatriculate

Șoferi prinși cu alcool la bord și cu mașini neînmatriculate

Polițiștii maramureșeni au prins ieri, 15 aprilie, trei persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  • Un bărbat de 58 de ani care se afla la volanul unui autoturism a efectuat manevra de mers înapoi pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare şi a tamponato mașină condusă regulamentar de o femeie. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că şoferul avea o concentraţie de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Pe numele său a fost întocmit dosar penal.
  • Un alt bărbat, de 32 de ani, din Coltău, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea prin Şomcuta Mare. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că acestaavea un permis de conducere provizoriu emis în Marea Britanie, însă nu avea drept de șofat în România. În plus, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, valabilitatea plăcuţelor de înmatriculare era expirată. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru comiterea a trei infracțiuni.
  • Şi la Seini poliţiştii au depistat un conducător auto – un tânăr de 19 ani, din Satu Mare – care se deplasa cu un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată. Tânărul este cercetat pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Publicat în:

Lasă un comentariu