Share
Șofer recordman de 1 Decembrie: 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șofer recordman de 1 Decembrie: 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bilanțul săptămânii trecute (26 noiembrie – 2 decembrie) a fost unul bogat pentru poliţiştii maramureşeni. S-a intervenit la 15 accidente rutiere soldate cu 16 victime. De Ziua Națională, Un șofer din Sarasău a sărbătorit  atât de intens Ziua Națională, încât a stabilit  un record la alcoolemie: 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru neregulile constatate în cadrul celor 29 de acțiuni punctuale desfăşurate, poliţiştii au aplicat 989 sancțiuni contravenționale,  în valoare de 390.000 lei; adică o amendă medie de 400 de lei.Cele mai multe sancțiuni au vizat  abaterile de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.  În plus, 61 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, iar 15 – fără certificatul de înmatriculare.

Au fost indisponibilizate peste 28.000 pachete cu țigări de contrabandă. S-au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție și patru mandate de executare a pedepsei închisorii; a fost depistat un autoturism reclamat ca furat şi a fost găsită o persoană dispărută de la domiciliu.

Foto: arhivă.

Publicat în:

Lasă un comentariu