Share
Și în Maramureș: Concurență pentru posturile de polițiști la protecția animalelor

Și în Maramureș: Concurență pentru posturile de polițiști la protecția animalelor

Pe cele șase posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structura de protecția animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au fost depuse 139 de cereri de înscriere.

Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 100 de cereri, pentru cele trei posturi scoase la concurs.

Totodată, au fost primite 16 cereri pentru postul de ofițer de poliție și încă pe atâtea  pentru cele două posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar, cu precizarea că pentru acestea din urmă, validarea dosarelor și concursul va fi organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române.

În urma activității de validare a candidaturilor realizată pe plan local, în cursa pentru ocuparea unei funcții de polițist la Biroul pentru Protecția Animalelor Maramureș au rămas 90 de candidați, care urmează să susțină probele eliminatorii și proba scrisă la data de 23 ianuarie 2021.

Succes candidaților!           


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu