Share
Sfaturile polițiștilor pentru o minivacanță în siguranță

Sfaturile polițiștilor pentru o minivacanță în siguranță

După unirea Transilvaniei cu România cu ocazia Marii Adunări de la Alba Iulia din 1918, ziua de 1 Decembrie a devenit  o zi de sărbătoare națională, reprezentând evenimentul principal din istoria României.

Această zi semnificativă unește inimile tuturor românilor indiferent de locul unde se află, fie ei plecați peste hotare, fie ei prezenți aici, în țara azi sărbătorită.

În fiecare an, ziua de 1 Decembrie a fost comemorată specific prin parade militare fastuoase, prin intonarea imnului în fiecare colț al țării și prin diferite activități organizate de autoritățile statului.

Din cauza situației pandemice și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2, nici în acest an nu ne putem bucura cu adevărat de această sărbătoare.

În perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, peste 700 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru  prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier. De asemenea, efectivele vor acționa, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Pentru a petrece minivacanța în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în spații aglomerate.

De asemenea, polițiștii rutieri atrag atenția tuturor participanților la trafic cu privire la respectarea normelor rutiere în vigoare, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și să adopte o conduită prudentă în trafic.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș împreună cu toți polițiștii maramureșeni, vă asigură de întreaga disponibilitate și ajutor, și, de asemenea, urează tuturor românilor de pretutindeni, un sincer La mulți ani!” – transmite IPJ Maramureș

Publicat în:

Lasă un comentariu