Share
Scene de fim la graniță: polițiști atacați,  focuri trase în aer și în pneurile mașinilor (GALERIE FOTO)

Scene de fim la graniță: polițiști atacați, focuri trase în aer și în pneurile mașinilor (GALERIE FOTO)

Aflați în misiune de patrulare, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au descoperit, luni, mai multe colete ce conțineau 1000 pachete de țigări de proveniență ucraineană,  în valoare de 11.700 lei.

În schimb colegii lor de la S.T.P.F. Suceava (aparținând de I.T.P.F. Sighet) au dat lovitura în seara zilei de 21 mai: au confiscat țigări în valoare de156.000 lei și au indisponibilizat două autoturisme. Întâi au identificat pe un drum forestier de lângă Nisipitu un Audi A4, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană. Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control, însă conducătorul auto a ignorat semnalele și și-a continuat deplasarea în mare viteză. A început urmărirea, iar la scurt timp șoferul a abandonat maşina și a dispărut în pădure.

Cercetând zona, polițiștii de frontieră au mai descoperit, pe un drum lateral, un Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, în care se aflau mai multe persoane. La apariția polițiștilor de frontieră, șoferul mașinii a pornit în trombă înspre polițiștii de frontieră, cu intenția de a-i lovi. În atare situație, aceștia au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și spre pneurile autoturismului. După focurile de avertisment, persoanele au abandonat autoturismul și s-au dispersat în direcții diferite, în pădurea din apropiere. Nici ei nu au fost prinși.

La bilanț s-a constatat că Audi era burdușit cu 13.360 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 156.312 lei.Țigările au fost confiscate,  iar cele două autoturisme, în valoare de 14.000 de lei, au fost indisponibilizate. Astfel, captura din 21 mai s-a ridicat la peste 182.000 lei (incluzând și mașinile indisponibilizate

Foto: polițiadefrontieră.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu