Share
Scandalagii potoliți de jandarmi

Scandalagii potoliți de jandarmi

 În prima săptămână din decembrie, jandarmii au fost solicitaţi   – și au intervenit, luând măsurile necesare – în situaţii de încălcare a prevederilor legale pentru tulburarea liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în loc nepermis, apelare la mila cetăţenilor, conflicte verbale generate de injurii şi expresii jignitoare, gesturi şi fapte obscene care au indignat cetăţenii.

Tulburarea liniștii publice. Trei băimăreni (de 44 de ani, 46, respectiv 47 de ani), luni, 3 decembrie, în jurul orei 22:00, pe strada Gării din Baia Mare – prin strigăte și larmă ●  Un băimărean de 30 de ani,  miercuri, 5 decembrie, în jurul orei 20:00, pe strada Hortensiei din municipiu – prin strigăte şi înjurături.

Cerșetorie și limbaj inadecvat.  Trei bărbați  (de 45, 46, respectiv 50 de ani), marți, pe la ora 17.00, tot pe strada Gării, apelau în mod repetat la mila trecătorilor, în timp ce  consumau băuturi alcoolice ● Un băimărean de 30 de ani, joi, 6 decembrie, ora 22.00, în zona unui magazin situat pe bulevardul Unirii din Baia Mare, apela la mila trecătorilor în mod repetat, adresând expresii şi cuvinte jignitoare celor care nu-i dădeau bani.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Publicat în:

Lasă un comentariu