Share
Sărbători de foc pentru pompieri

Sărbători de foc pentru pompieri

În intervalul 29 noiembrie-3 decembrie, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a opt incendii. Dintre acestea cinci au afectat locuințe, iar două coșurile de fum de la case.

Joi, 29 noiembrie. Sighet și Borșa. Incendii izbucnite la coșuri de fum; a ars funinginea din coșurile de evacuare a fumului ● Borșa. Incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de deșeuri menajere ● Cavnic. Incendiu la o casă; au ars 180 mp din acoperișul de lemn, obiecte de mobilier, electrocasnice și 30 mp de izolație din polistiren  ● Ocoliș. Incendiu în camera de zi a unei locuințe; au ars circa 12 mp din acoperișul de lemn al casei.

Sâmbătă, 1 decembrie. Bocicoiu Mare. Incendiu izbucnit la podul unei case; focul a distrus circa 10 metri liniari de grindă din lemn și 5 mp de perete din rigips ● Suciu de Sus. Incendiu la podul unei locuințe; au ars 2 mp de tavan, 2 mp de izolație și aproximativ 3 mp de perete din lemn.

Luni, 3 decembrie. Rona de Jos. Incendiu la acoperișul unei case; au ars 5 mp de acoperiș din lemn învelit cu plăci de azbociment.

Publicat în:

Lasă un comentariu