Share
S-au ales cu amendă pentru că transportau lemne fără aviz de provenienţă

S-au ales cu amendă pentru că transportau lemne fără aviz de provenienţă

Miercuri, 20 mai, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au depistat în trafic un atelaj hipo şi o autoutilitară încărcate cu material lemnos.

Mai exact, în jurul orei 12.00, pe raza localității Câmpulung la Tisa, poliţiştii au identificat un bărbat din comună care a transportat material lemnos fără documente de proveniență. Totodată, la ora 19.00, au oprit pentru verificări şi o autoutilitară care circula prin aceeași localitate. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 35 de ani, din Sighetu Marmaţiei, iar la prezentarea avizului de însoţire a materialului lemnos au constatat că pe lângă cantitatea de material lemnos înscrisă pe documentele de însoţire se afla şi cantitatea de 1,5 mc de esenţă cireş.

Ambii bărbaţi au fost amendați, iar cantităţile de material lemnos pentru care nu s-a putut prezenta avizul de provenienţă au fost confiscate și predate în custodia Primăriei Câmpulung la Tisa, respectiv Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei.

Foto: arhivă

Publicat în:

Lasă un comentariu