Share
Proiectil explozibil, descoperit în curtea școlii din Mireșu Mare

Proiectil explozibil, descoperit în curtea școlii din Mireșu Mare

În curtea școlii din Miresu Mare a fost descoperit un proiectil exploziv, calibru 180 mm. Proiectilul a fost găsit la 1,5 metri adâncime în timp ce se săpa unşanţ de scurgere cu  buldoexcavatorul. Corpul metalic nu avea focos şi era în stare avansată de coroziune şi rugină. Oricum, problema a fost rezolvată cu promptitudine de intervenția unui echipaj pirotehnic al Detașamentului Baia Mare.

Nici weekendul n-a fost mai liniștit pentru angajații ISU Maramureș. Sâmbătă, 23 iunie, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la o casă de locuit. Focul a mistuit  lemnul de pe 120 mp de acoperiș și 100 mp de tavan, precum și obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe din Sighetu Marmației.  Flăcările au distrus 30 mp din construcția din lemn. Tot sâmbătă, pompierii din  Șomcuta Mare au trebuit să spele carosabilul, pentru a înlătura urmele  unui accident rutier.

În continuare, pompierii au rămas în zona … rutieră. Duminică, pompierii din Borșa au lichidat un incendiu de cauciucuri uzate, produs pe DN 18. la niște cauciucuri uzate. Cei din Sighetu Marmației au lichidat un incendiu izbucnit la un mijloc de transport aflat pe strada Independenței din municipiu,  focul distrugând materialele combustibile aflate în compartimentul motor.

Foto: ISU Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu