Share
Primarul Moiseiului, despre accident: „I-am solicitat biciclistului să mergem la spital, însă a refuzat spunând că nu are nevoie de îngrijiri medicale”

Primarul Moiseiului, despre accident: „I-am solicitat biciclistului să mergem la spital, însă a refuzat spunând că nu are nevoie de îngrijiri medicale”

Primarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă, a explicat, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, cum a avut loc accidentul rutier de joi. 

Acesta explică faptul că i-a solicitat victimei să o conducă la spital, însă aceasta a refuzat. Conform unor surse din comunitate, bărbatul aflat pe bicicletă este cunoscut ca fiind un obișnuit al reclamațiilor. Redăm postarea primarului din Moisei.

„Am urcat pe dealul Jurchii cu administratorul firmei care execută lucrarea pe acest deal.
La coborâre, în Gura Văii, am oprit la intersecția cu DN 18 pentru a da prioritate autovehiculelor care circulau în ambele sensuri.
În timp ce staționam, am observat în oglinda retrovizoare un cetățean care cobora cu bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut în spatele autoturismului pe care îl conduceam. Am coborât repede din mașină pentru a-i acorda primul ajutor.

I-am solicitat să mergem la spital însă acesta a refuzat spunând că nu are nevoie de îngrijiri medicale. Am rămas cu el aproximativ 15 minute și văzând că acesta refuză și intenționează să plece, l-am lăsat în compania unui angajat al primăriei, eu trebuind să semnez niște acte cu administratorul firmei la sediul primăriei. După aproximativ 40-50 de minute am fost contactat de un polițist rutier care mi-a spus că cetățeanul a sunat la 112. M-am prezentat la Poliția Vișeu de Sus unde am fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Mai precizez că nu se pune în discuție părăsirea locului accidentului de către mine, întrucât nu s-a produs un accident rutier, cetățeanul a afirmat că nu este rănit, a refuzat să fie transportat la spital și a plecat de la locul evenimentului . Cele relatate de mine pot fi confirmate de mai mulți cetățeni care au fost de față. Aceasta a fost desfășurarea reală a evenimentului și orice alte aluzii au doar un scop denigrator”, a punctat primarul.

DirectMM.ro

Citește și

Accidente rutiere în Baia Mare și Moisei; Un pieton și un biciclist au ajuns la spital

1 Comentariu în această postare

  1. Despre care „accident” vorbiți aici?! Voi ce căutați să propagați folosind în titlu cuvântul „accident”? Nu se pupă nicicum… Am înțeles că nu a avut loc un accident care să presupună participarea în vreun fel a primarului, iar dacă așa stau lucrurile, abordarea jurnalistică ar trebui să fie mai prudentă!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu