Share
Prăjiturile cu tutun nu sunt apreciate la graniță

Prăjiturile cu tutun nu sunt apreciate la graniță

Ieri, 13 iunie, în jurul orei 17.00, polițiști de frontieră de la Valea Vișeului au observat o persoană care transporta colete voluminoase de la frontiera de stat către interiorul țării.  Persoana a observat că a fost observată și a tăiat-o spre Ucraina. În urma ei au rămas coletele care conțineau 2.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 23.400 lei.

Tot ieri, dar mai spre seară, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, o persoană de sex feminin – I. F. (32 de ani, cu cetăţenie româno-ucraineană), în vârstă de 32 de ani – conducând un VW înmatriculat în Ucraina. La control, au găsit mai multe cutii de prăjituri, care conțineau 253 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Cu o zi înainte, în același punct de trecere a frontierei s-a prezentat cetățeanul român  G.A. (de 34 de ani) tot cu un VW, dar înmatriculat în România. Polițiștii au găsit în bancheta spate a autoturismului 398 pachete cu ţigări. În ambele cazuri, ţigările în valoare totală de 979 lei au fost confiscate, iar amenda totală a fost de 10.000 lei (împărțită frățește, câte 5000 de lei de fiecare)

Publicat în:

Lasă un comentariu