Share
Povestea băimăreanului care nu a vrut să plece nicăieri, dar s-a trezit cu mașina într-o conductă de gaz (VIDEO)

Povestea băimăreanului care nu a vrut să plece nicăieri, dar s-a trezit cu mașina într-o conductă de gaz (VIDEO)

E jovial și sprinten. Sprinten ca mașinuța lui, un Ford K. Poate prea sprintenă uneori. Altă explicație nu-și poate da  modului cum a lovit cu ea o conductă a rețelei de gaz de pe bulevardul Traian din Baia Mare. Fapt pentru care poliția i-a cerut alte explicații. De genul, dacă a băut. Întâi spune că nu. Apoi recunoaște că un pic.

Dialogul dintre șofer și polițistyl poliției locale a municipiului. e savuros și-l reproducem

 • Șofer:– M-am dus la cumpărături, am fost la farmacie, nu știu ce, și-atât.
 •  – Polițist: -Deci ați băut…
 •  – Ș. Un pic
 •  – P.  Dacă v-am întrebat dacă ați consumat băuturi alcoolice, de ce initial ați zis că nu ați consumat băuturi alcoolice?
 •  – Ș. Știți, iau sticla și beau o gură.
 •  – P. Sunteți om în vârstă. Nu știți că, dacă ați consumat băuturi alcoolice, nu aveți voie să vă urcați la volan?
 •  – Ș. Da’ n-am vrut să mă duc nicăieri. Am vrut doar să pornesc mașina – că o pornesc în fiecare zi – să văd acumulatorul dacă merge bine…”

Susține apăsat că a pornit mașina doar să verifice dacă încarcă bine acumulatorul. Și că nu a vrut să plece nicăieri. Ce s-a întâmplat efectiv ține de ”Dosarele X”. Sau de ce dosar i-o face poliția care, deocamdată i-a reținut permisul. Și așteaptă rezultatele probelor biologice, după ce aparatul etilotest a indicat 033 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Publicat în:

1 Comentariu în această postare

 1. ,, Dragilor”, dacă tot reproduceri spusele domnului, măcar s-o faceți corect. Dumnealui spune C-A FOST LA FARMACIE!!!!! Nu la PĂLINCIE!!!! Și…. multă miștocăreală, nu credeți? Și da… dădea câte o cheie zilnic mașinii, trecând zile, poate săptămâni până s-o scoată la plimbare.

  Răspunde

Lasă un comentariu