Share
Poliţişti ce umblă dintr-un club de noapte în altul, deși sunt în timpul serviciului

Poliţişti ce umblă dintr-un club de noapte în altul, deși sunt în timpul serviciului

S-a  întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cluburile de noapte din Baia Mare. E drept că polițiștii erau în timpul serviciului, după cum la fel de adevărat e că aveau o misiune pe acest segment… nocturn: asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă civică. Mai concret: prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, verificarea legalităţii şi respectării normelor legale de funcţionare a localurilor publice cu program de noapte, identificarea persoanelor care au ca preocupări comercializarea şi/sau consumul de produse/substanţe psihotrope, combaterea prostituţiei şi a cerşetoriei. Cu un drum făceau și controale rutiere pe arterele rutiere din apropierea obiectivelor verificate.

Pentru nereguli au aplicat 10 amenzi în valoare de 55.000 de lei, majoritatea pentru cei băuți  care aveau atitudine antisocială, respectiv pentru nerespectarea drepturile de autor şi conexe. A fost constatată și  o infracțiuner privind traficul şi consumul ilicit de droguri.

Pentru o recoltă de 55.000 de lei au fost mobilizați: poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţie rutieră şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, acețtia beneficiind și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

Publicat în:

Lasă un comentariu