Share
Plonjon cu mașina în Săsar sau varianta băimăreană a reclamei ”Iubitule, sunt la spălătorie” (GALERIE FOTO)

Plonjon cu mașina în Săsar sau varianta băimăreană a reclamei ”Iubitule, sunt la spălătorie” (GALERIE FOTO)

Vă amintiți reclama de la TV, când o mașină e recuperată din râu, iar șoferița îi spune la telefon soțului: ”Iubitule, sunt cu mașina la spălătorie”? Nu e clar dacă această reclamă l-a inspirat azi pe un băimărean, care a parcat la magazinul Kaufland de pe strada George Coșbuc din Baia Mare, chiar pe marginea râului Săsar. Că a confundat marșarierul cu viteza întâi, că a pornit mașina în timp ce era în viteză sau altă cauză nici nu mai are importană, cert e că, pe la ora 13.00 – parcă pentru a justifica ghinionul – șoferul a pornit-o înainte și a plonjat cu mașina în Săsar. Două ambulanțe SMURD și un echipaj de poliție au venit la fața locului. Sperăm ca domnul din mașină să-i fi spus soției ”Iubito, sunt la spălătorie” și nu ”iubito, sunt la îngrijiri medicale”.

Tot astăzi după masă, două mașini s-au tamponat la Hideaga. Probabil, pentru ca Hideaga să-și conserve titlul de pol al accidentelor din Maramureș, amenințat în ultima vreme de Recea.

Foto: Daniel Naghi, Vasile Achim (Radare Maramureș)

 

Publicat în:

2 Comentarii în această postare

  1. Asa e cand orasul are Comisie de Estetica dar lucrarile de atata estetica nu prezinta si siguranta.La fel e si la blocurile noi cu parcari subterane unde la nivelul solului nu exista parapeti ca protectie pentru masini si pietoni ( oricand un copil poate sa cada de la o inaltime de peste 2 m,in zona de intrare in subteran)

    Răspunde
  2. baimarean

    La Hideaga trebuie construit un sens giratoriu.Sa speram ca se va realiza inaintea construirii Parcurilor industriale,demult promise de catre primarii din zona.Se apropie alegerile si de povesti ne este plin carul.

    Răspunde

Lasă un comentariu