Share
Peste 14.000 de pachete cu țigări de contrabandă găsite într-o singură zi

Peste 14.000 de pachete cu țigări de contrabandă găsite într-o singură zi

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au confiscat într-o singură zi peste 14.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Vineri s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației un cetățean ucrainean în vârstă de 20 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia. Polițiștii de frontieră au controlat mașina, iar în podeaua și portierele acesteia au găsit 820 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de peste 3.700 de lei. Tânărul a fost amendat cu 10.000 de lei și i s-a interzis să mai intre în România vreme de cinci ani.

Și polițiștii de frontieră de la sectoarele Sighetu Marmației și Valea Vișeului au descoperit în total aproape 9.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Fac cercetări în continuare.

La rândul lor, polițiștii de la STPF Suceava (structură a ITPF Sighetu Marmației) au oprit două mașini la control. Șoferul uneia dintre ele a abandonat autoturismul și a luat-o la sănătoasa. Avea și de ce, fiindcă în portbagaj erau câteva baxuri cu țigări (4430 de pachete). La volanul celuilalt autoturism era un bărbat de 58 de ani care – s-a constatat în timpul cercetărilor – avea rolul de antemergător. Cercetările continuă și în acest caz.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu