Share
Percheziții în „cuibul contrabandiștilor”: Acțiune în forță a polițiștilor băimăreni în zona Piața Izvoarele (GALERIE FOTO)

Percheziții în „cuibul contrabandiștilor”: Acțiune în forță a polițiștilor băimăreni în zona Piața Izvoarele (GALERIE FOTO)

Dimineața zilei de 15 mai a adus percheziții în zona Piața Izvoarele din municipiul Baia Mare, una dintre preferatele contrabandiștilor de țigări de a-și expune spre vânzarea marfa. A fost o surpriză pentru cei implicați în astfel de activități, întrucât aceștia au fost vizitați acasă de oamenii legii.

În urma celor cinci percheziții domiciliare precum și a activităților de documentare, investigare și cercetare, efectuate astăzi de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a fost identificată și indisponibilizata cantitatea de 58.720 de țigarete care proveneau din contrabandă.

„Valoarea acestora este de aproximativ 35.250 de lei. Totodată în contextul activităților procedurale desfășurate au fost identificate și ridicate diferite mijloace materiale de probă, înscrisuri și mijloace de stocare informatică precum și suma de 10.000 de lei, produs al infracțiunii de contrabandă. În cadrul activităților desfășurate astăzi polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Grupei Canine și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni asimilate contrabandei și se continuă cercetările” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu