Share
Patru victime într-un accident grav din Satulung

Patru victime într-un accident grav din Satulung

În această dimineață, un accident grav a avut loc în Satulung, cu blocarea circulației spre Dej, lucru anunțat și de Infotraficul național. O  mașină condusă de un localnic în vârstă de 21 de ani a intrat în căsuța de lemn de lângă parcul din localitate.

În timp ce acesta conducea înspre Șomcuta Mare,  într-o zonă zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, interzisă” a trecut peste marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers și s-a angajat în depășirea unui vehicul de transport elevi care circula regulamentar în fața sa. Atunci a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din  Arieşu de Pădure care, la rândul său, se angajase în depășire. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un imobil. În mașină mai erau trei tinere. Toți cei patru ocupanți ai mașinii  au fost răniți – doi grav și doi mai ușor.

La locul accidentului s-au deplasat:  un echipaj de descarcerare,  unul de terapie intensivă mobilă SMURD, o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare ( din cadrul ISU Maramureș) și trei echipaje din cadrul SAJ Maramureș.   Echipajele au constatat că victimele nu erau încarcerate, însă două dintre ele erau în stare gravă. Toate cele patru victime, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani (un  bărbat și trei femei), au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.  Traficul a fost restricționat pe DN 1C, pe un sens, mai bine de o oră.

Foto: Dani Velea, Dana Șandor (Radare Maramureș)

 

Publicat în:

2 Comentarii în această postare

  1. Péter Károly

    In Săcălășeni sau în Satulung?

    Răspunde

Lasă un comentariu