Share
Ordonanțe militare sfidate: Scandal în plină stradă la Sighetu Marmației; Cinci sancțiuni contravenționale aplicate

Ordonanțe militare sfidate: Scandal în plină stradă la Sighetu Marmației; Cinci sancțiuni contravenționale aplicate

Scandal în plină stradă sâmbătă, 25 aprilie, în cartierul Independenței din Sighetu Marmației. Mai multe persoane s-au luat la harță în mijlocul străzii. Unul dintre scandalagii a luat cu el, pentru intimidare, și o bâtă de baseball.

„Polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea clasificării stării de fapt. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și până în acest moment au fost identificate o parte dintre persoanele implicate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Așa cum era de așteptat, s-a lăsat și cu amenzi. „Referitor la incidentul produs în cursul zilei de astăzi, în cartierul Independenței din municipiul Sighetu Marmației, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele: polițiștii s-au sesizat din oficiu și au efectuat cercetări. Au fost identificate cinci persoane care nu au respectat prevederile ordonanței militare și care au fost sancționate contravenționale cu suma de 10.000 lei. De asemenea, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice” – a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Vom reveni cu informații!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu