Share
Oprit pentru control, a lovit mașina poliției

Oprit pentru control, a lovit mașina poliției

Azi noapte, un echipaj al  poliției din Ocna Șugatag efectua serviciul de patrulare pe D.J. 186, prin localitatea Bârsana. Înainte de miezul nopții, a observat un autoturism care a încercat să-i evite pe polițiștii, șoferul întorcând mașina și intrând pe ulița numită „Susani”. S-a trecut la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, și după  circa un km, acesta a fost oprit. După oprire, conducătorul autoturismului a  executat manevra de mers cu spatele, lovind ușor partea din față a autospecialei de poliție.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bârsana, care nu avea permis de conducere auto. În schimb avea 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a arătat aparatul etilotest. A fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru recoltarea de probe biologice.

Acum, poate fredona o adaptare din folclor: „Pă uliţă pân Susani/ Sunt pietre şi bolovani/ Dar și polițiști avani”. Căci cercetările continuă și vizează infracțiunile de distrugere, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Sau continuarea….drumu-i plin cu bolovani/ Şi cu polițişti mârlani/Care umbla dupa bani!!!!????

    Răspunde

Lasă un comentariu