Share
O zi cu cinci accidente rutiere și șase răniți

O zi cu cinci accidente rutiere și șase răniți

Pe lângă accidentul din intersecția groazei de la Hideaga (în urmă căruia doi răniți au fost transportați la spital), ieri au mai avut loc  încă patru accidente. După masă, un tânăr de 28 de ani din Şomcuta Mare conducea un autoturism pe DN1C, dinspre Recea spre Baia Mare. Dar nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus  de un băimărean de 37 de an. Cele două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului, un minor în vârstă de 10 ani, pasager în maşina acroşată a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale

Dimineață, pe bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, o femeie în vârstă de 53 de ani traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni. Un băimărean de 71 de ani, nu i-a acordat prioritate și  a acroşat-o cu autoturismul. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

În Sighetu Marmaţiei, un șofer a pătruns în intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu Piaţa Libertăţii, fără a opri la indicatorul stop și a accidentat o biciclistă de 30 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În Borşa, un botoșănean de 24 de ani conducea o autoutilitară dinspre  strada Fântâna spre strada Moldovei. La un moment dat  a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ şi s-a răsturnat în albia râului Vişeuţ. În urma accidentului un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasager în auto, a fost rănit uşor.

Nici azi nu  au lipsit evenimentele rutiere. Azi dimineață, pe când ziua se îngâna cu noaptea, în Desești a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale (vezi foto).

Foto: Cosmin Paul (Radare Maramureș)

Publicat în:

Lasă un comentariu