Share
O persoană carbonizată în Sighet și opt incendii în județ

O persoană carbonizată în Sighet și opt incendii în județ

Opt incendii au avut loc în ultimele patru zile și, din păcate, într-unul dintre ele un  sighetean și-a pierdut viața.

♦ Vineri, pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu la un apartament din Sighetu Marmației. Din păcate, pentru proprietarul apartamentului, D.T.  (53 de ani), a fost prea târziu, fiind găsit decedat, fiind aproape carbonizat. Cel mai probabil, bărbatul a lăsat o țigară aprinsă și a adormit  – consideră pompierii ● Tot vineri, militarii Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Zefirului (pagube 15 mp din acoperișul de lemn și 5 mp de perete din lemn) ♦ Sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de vegetație uscată pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare

♦ Duminică, pompierii militari vișeuani au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Focul a distrus obiecte de mobilier și 5 mp de acoperiș din lemn ● Pompierii băimăreni au lichidat unui incendiu în urma căruia au ars circa 200 kg de deșeuri menajere ●  La Rona de Sus, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un șopron de fân. Flăcările au mistuit structura din lemn a șopronului împreună cu 5 tone de fân.

♦ Luni dimineața, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Lebedei din Baia Mare, unde a luat foc o mașină de spălat haine, a fost cuprinsă de flăcări. incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp.

Publicat în:

Lasă un comentariu