Share
O medie zilnică de două accidente rutiere s-a înregistrat în ultima săptămână

O medie zilnică de două accidente rutiere s-a înregistrat în ultima săptămână

În perioada 3-11 noiembrie,  poliţiştii maramureşeni au organizat 10 acţiuni punctuale, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice și au intervenit la peste 170 evenimente de natură judiciară sau legate desiguranţa publică şi rutieră.  Au  fost identificate 33 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni,  au fost depistate două persoane declarate dispărute, iar trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore şi, ulterior, arestate preventiv.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 83 de amenzi in valoare de 27.000 lei, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 108.000 lei.

Poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a 15 accidente de circulaţie produse pe drumurile publice de pe raza judeţului. În cadrul acţiunilor organizate au fost constatate 15 infracțiuni rutiere –  cele mai multe pentru consum de alcool -,  au fost reținute 55 permise de conducere şi au fost retrase 34 certificate de înmatriculare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu