Share
Mulți polițiști maramureșeni vor fi trimiși din nou la școală

Mulți polițiști maramureșeni vor fi trimiși din nou la școală

Numărul polițiștilor maramureșeni care sunt trimiși din nou la școală e în creștere cu 140.  Dar ei nu-și vor completa studiile, ci vor completa dispozitivul curent, acționând  pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor de luni, 10 septembrie, specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar .

Pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă, poliţiştii de ordine publică împreună cu cei rutieri şi de prevenire vor fi prezenţi în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţ, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier.  În cadrul festivităţilor de deschidere a noului an şcolar, reprezentanţii poliţiei vor transmite mesajul Poliţiei Române.

Deasemenea,  polițiștii vor continua verificarea vehiculelor destinate transportului de elevi din punct de vedere al licențierii, existenței inspecției tehnice periodice și a asigurării de răspundere civilă obligatorie. Ei vor vizita și unităţile economice din zona adiacentă unităţilor de învăţământ, pentru a verifica dacă sunt respectate categoriile de produse ce pot fi comercializate minorilor.

Publicat în:

Lasă un comentariu