Share
Două autocare mistuite de foc și traverse CFR  afectate de flăcări

Două autocare mistuite de foc și traverse CFR afectate de flăcări

În intervalul 28 aprilie-1 mai, pompierii maramureșeni au avut mult de lucru, de la stingere de incendii, la căutare de persoane dispărute sau salvări de animale.

Autovehicule. Două autocare au ars în totalitate în interiorul unui atelier auto, incendiu lichidat de pompierii vișeuani, împreună cu SVSU Repedea (28.04) ●  Focul a mistuit compartimentul motor și circa 60 % din interiorul mijlocului de transport, incendiu lichidat de pompierii sigheteni (30.04).

Deșeuri. Au ars: 700 de kilograme de deșeuri menajere și două tomberoane de plastic (28.04) ● 50 de metri pătrați de vegetație și diverse deșeuri (30.04) ● 500 kg de deșeuri menajere la un incendiu izbucnit la un container de gunoi (1 mai), în incendii la care au intervenit pompierii băimăreni.

Traverse CFR.  Tot ei au lichidat un incendiu care a afectat traversele de cale ferată, în localitatea Arieșu de Pădure (30.04).

Tablou electric. Au ars un tablou electric, haine și s-au degradat 30 mp de instalație electrică și zugrăveală – intervenție a pompierilor sigheteni cu voluntarii din Câmpulung la Tisa (29.04).

Salvare animale. Pompierii Secției Vișeu de Sus au salvat o pisică rămasă dintr-un copac (29.04) ● Cei din Șomcuta Mare au salvat o vacă scufundată în nămol.

Căutare persoană dispărută. Pompierii băimăreni și lăpușeni au recuperat din lacul Borcut trupul unui bărbat care era dat dispărut.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu