Share
Material lemnos confiscat în Botiza şi Suciu de Sus

Material lemnos confiscat în Botiza şi Suciu de Sus

Joi, 9 aprilie, poliţiştii din Dragomireşti, împreună cu cei ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă şi cei ai Secţiei 7 poliţie Rurală Suciu de Sus au desfăşurat acţiuni cu efective mărite privind identificarea persoanelor care comit infracțiuni la regimul silvic și a celor care transportă ilegal material lemnos.

Astfel, în Botiza au fost identificați 19,20 mc de material lemnos depozitați pe raza comunei. La faţa locului au fost identificaţi și doi bărbaţi care nu au putut prezenta documente de proveniență sau transport. Poliţiştii au aplicat o amendă și au confiscat lemnele, care a fost predate reprezentanților Ocolului Silvic Dragomirești.

Totodată, în jurul orei 10.30, pe drumul public din Suciu de Sus a fost oprită, pentru control, o autoutilitară care tracta o remorcă încărcată cu lemn. La volanul acesteia, poliţiştii au identificat un bărbat de 40 de ani din Moisei, care transporta 23.20 mc lemn. În urma măsurării materialului lemnos s-a constatat că şoferul nu deţinea documente de provenienţă pentru cantitatea de 8,61 mc lemn.

S-a dat o amendă în valoare de 5.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost confiscată cantitatea de masă lemnoasă în valoare de peste 1.500 de lei şi dată în custodie organelor silvice din cadrul Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului.

Foto: arhivă

Publicat în:

Lasă un comentariu