Share
Mașini care s-au ciocnit doar în oglinzile laterale, spre norocul șoferului băut

Mașini care s-au ciocnit doar în oglinzile laterale, spre norocul șoferului băut

În weekend, un bărbat din Săcălăşeni  conducea un autoturism prin  Chechiş a surprins şi accidentat o tânără care mergea regulamentar, pe acostamentul din partea stângă a drumului. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fiind prins şi identificat la scurt timp. Întrucât testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge.

Un sighetean nu a păstrat distanţa laterală faţă de un autoturism care circula din sens opus, așa încât s-au ciocnit – și avariat –  oglinzile laterale ale celor două autoturisme. Mai rău a pățit-o sigheteanul, căci aparatul etilotest i-a indicat o concentraţie de peste 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Referendumul” printre șoferi s-a lăsat cu amenzi de 29.000 de lei

Sâmbătă şi duminică, poliţiştii rutieri maramureșeni au  efectuat un „referendum” printre șoferi, oprind pentru verificări peste 200 de autovehicule.  Pentru neregulile constatate au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 29.000 de lei. Poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere, au retras trei certificate de înmatriculare și au întocmit 11 dosare penale, cele mai multe de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

În schimb, la  referendumul național pentru familie, în Maramureş nu au fost înregistrate  incidente de natură să perturbe procesul de votare şi nu au fost constatate încălcări ale legislaţiei electorale.

 

Publicat în:

Lasă un comentariu