Share
Maramureșul, între județele cu cele mai multe accidente grave cauzate de viteză

Maramureșul, între județele cu cele mai multe accidente grave cauzate de viteză

Viteza excesivă ocupă primul loc între cauzele accidentelor rutiere grave. E o realitate tristă, dezvăluită de cifrele seci ale statisticilor. O analiză privind evoluţia accidentelor produse din cauza nerespectării regimului legal de viteză, în prima jumătate a anului, arată că Maramureşul se regăseşte între judeţele în care s-au înregistrat cele mai multe evenimente rutiere grave. Șase persoane au murit și alte 13 au fost rănite grav pe drumurile publice din judeţ.

În primele şase luni ale acestui an poliţiştii maramureşeni au organizat 158 de acţiuni pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteză. În această perioadă, aparatura radar folosită de poliţişti a înregistrat 9.358 de şoferi care conduceau cu viteză peste limita legală admisă. Pe lângă amenzile primite, 511 dintre ei au rămas și fără permis pentru depăşirea limitei regulamentare de viteză cu mai mult de 50 km/h.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Si Baia Mare e un oras nesigur,oricand poti sa mori pe o trecere de pietoni.Nu restrictii de viteza,nu semafoare,nu camere video ,ce sa mai vorbim de camere radar.

    Răspunde

Lasă un comentariu