Share
Maramureșeni prinși cu alcoolemie la volan; S-au ales cu dosare penale

Maramureșeni prinși cu alcoolemie la volan; S-au ales cu dosare penale

Miercuri seara, 24 februarie, ora 21.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 171D, în satul Slătioara.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din Strâmtura.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Centrul de Permanență Strâmtura, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, polițiștii din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul București din municipiu.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din Dumbrăvița, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Publicat în:

Lasă un comentariu