Share
Maramureș: Percheziții la traficanți de droguri; Polițiștii au confiscat cocaină, cannabis și alte ustensile folosite în „afacere”

Maramureș: Percheziții la traficanți de droguri; Polițiștii au confiscat cocaină, cannabis și alte ustensile folosite în „afacere”

Polițiștii judiciari din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș – BCCO Cluj Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- B.T. Maramureș și cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș, un echipaj canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică și un specialist criminalist al Serviciului Criminalistic Maramureș, au desfășurat o acțiune pe linie Antidrog în județul Maramureș.

Ieri, polițiștii au fost puse în executare cinci mandate de percheziție domiciliară la cinci locații din județul Maramureș, o ordonanță de percheziție auto și șase mandate de aducere. În cadrul acțiunii au fost vizate mai multe persoane bănuite că ar fi fost implicate într-o rețea de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii au ridicat: 6,9 grame cocaină, 567 grame de cannabis; o cultură indoor cu 12 plante susceptibile a fi cannabis, 0,3 grame rezină de cannabis, cinci grindere, două cântare electronice, două cutii, un portofel, un recipient, patru pungi de tip ziplock, toate cu urme de substanțe vegetale, 3200 fire de țigarete în valoare totală de 1.920 de lei, șase telefoane mobile, 2.700 de lei și 50 de euro și un înscris ce are legătură cu cauza.

Pe parcursul documentării s-a cooperat cu Direcția Generală Anticorupție – Structura Centrală si cu Direcția Operațiuni Speciale.

Ieri, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore față de patru persoane bănuite.

Cercetările continuă sub coordonarea D.I.I.C.O.T.-B.T. Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii prev. de art. 2 alin 1și 2 și art.4 alin.1 și 2 din Legea 143/2011, cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal.

Publicat în:

Lasă un comentariu