Share
Mai în cifre: Pompierii militari maramureșeni au efectuat 80 de intervenții luna trecută

Mai în cifre: Pompierii militari maramureșeni au efectuat 80 de intervenții luna trecută

Pe parcursul lunii mai, pompierii militari maramureșeni au efectuat 80 de intervenții. Din total, 34 au fost incendii, 26- alte intervenții și 15- alte situații de urgență, capitol ce include, printre altele, înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase, misiuni pirotehnice, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. La acestea s-au adăugat 5 intervenții pentru asistența persoanelor.

Din totalul incendiilor, 16 au fost la gospodăriile cetățenești, din care 12- la localizarea și lichidarea unor incendii, la locuințe și anexe, iar 4 la mijloace de transport, proprietate individuală.

În luna mai, cele mai multe incendii în gospodăriile cetățenești au izbucnit din cauza instalațiilor electrice defecte sau improvizate- 3. Câte două incendii s-au declanșat din cauza cenușii, jarului sau scânteilor de la sistemele de încălzire, respectiv a acțiunilor intenționate, iar restul au avut drept cauze probabile fumatul, defecțiunile tehnice de construcție montaj sau de exploatare, respectiv coșurile de fum defecte sau necurățate.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu