Share
La marginea Maramureșului: 6.300 pachete cu țigări descoperite într-un șopron cu fân (VIDEO ȘI FOTO)

La marginea Maramureșului: 6.300 pachete cu țigări descoperite într-un șopron cu fân (VIDEO ȘI FOTO)

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, într-un șopron cu fân de pe raza localității de frontieră Piatra, 6.300 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 73.700 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 03 septembrie 2020, în baza sprijinului oferit de DGA – Structura Centrală, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău – judeţul Maramureş s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană.

„Astfel, în jurul orei 10.00, colegii noştri au descoperit, într-un șopron cu fân de pe raza localității de frontieră Piatra, județul Maramureș, la aproximativ 100 de metri față de apa râului Tisa, nouă colete cu țigări, de proveniență ucraineană.

În continuare, s-au luat măsuri specifice de monitorizare a zonei și cercetării terenului în vederea identificării și reținerii persoanelor implicate în activitatea infracțională.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz si autoritățile de frontieră din Ucraina în vederea cercetării în comun a cazului”, a declarat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Coletele cu țigări au fost transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, unde, în urma inventarierii au rezultat 6.300 pachete, în valoare de 73.700 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandăprecum și pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, a mai arătat Stan.

DirectMM.ro

Țigări ascunse într-un șopron de fân

Contrabandă cu țigări la marginea Maramureșului. Mai multe detalii, în link: https://www.directmm.ro/comunitate/112/la-marginea-maramuresului-6-300-pachete-cu-tigari-descoperite-intr-un-sopron-cu-fan-foto/

Gepostet von Direct MM am Freitag, 4. September 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu