Share
IPJ Maramureș organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi de ofițeri de poliție, prin trecerea agenților în corpul ofițerilor

IPJ Maramureș organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi de ofițeri de poliție, prin trecerea agenților în corpul ofițerilor

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș organizează concursuri pentru ocuparea a nouă posturi de ofițeri de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: investigații criminale, investigarea criminalității economice și siguranță școlară.

Dintre posturile scoase la concurs, șapte sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale.

Înscrierile se fac on-line la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet, până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș https://mm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu