Share
Într-o singură zi: Patru maramureșeni au fost încarcerați în Penitenciarul Baia Mare

Într-o singură zi: Patru maramureșeni au fost încarcerați în Penitenciarul Baia Mare

Polițiștii din Şomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Satulung. Acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a doi bărbați de 22, respectiv 39 de ani, din Baia Mare. Bărbatul de 39 de ani a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă și infracțiuni rutiere, iar tânărul de 22 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Totodată, polițiștii Postului de Poliție Comunal Recea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Recea. Acesta este condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Toți bărbații au fost încarcerați în Penitenciarul Baia Mare.

Publicat în:

Lasă un comentariu