Share
Actualizare 3: Intervenție în Baia Mare: Bărbat surprins de un mal de pământ pe strada Vrancei (VIDEO ȘI FOTO)

Actualizare 3: Intervenție în Baia Mare: Bărbat surprins de un mal de pământ pe strada Vrancei (VIDEO ȘI FOTO)

Intervenție miercuri după-amiaza pe strada Vrancei din Baia Mare, în jurul orei 16.20.

Detașamentul de pompieri din municipiu a intervenit cu două echipaje de pompieri și un echipaj de Terapie Intensivă SMURD.

Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ. Din informațiile existente până în prezent, acesta este prins mână la nivelul brâului.

ACTUALIZARE – Persoana, un bărbat de aproximativ 30 de ani, este cooperantă. I s-a administrat un calmant de către medicul de pe echipajul SMURD. Se lucrează la extragerea persoanei.

ACTUALIZARE 2 – Bărbatul a fost extras și predat, conștient, medicilor, care l-au transportat la UPU Baia Mare.

ACTUALIZARE 3 – Reprezentanții IPJ Maramureș au demarat o anchetă.

„Azi, 26 august, în jurul orei 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un mal de pământ s-a surpat peste un bărbat de 33 ani, pe strada Vrancea din municipiu. Aceasta a fost acoperit de pământ de la brâu in jos, în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare, într-un șanț cu adâncime de 3 metri. Șanțul nu era prevazut cu nici un fel de mijloace de prevenire a surpării pământului, iar bărbatul nu purta echipament de protecție. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Intervenție pe strada Vrancei din Baia Mare

Se întâmplă acum! Intervenție pe strada Vrancei din Baia Mare. Bărbat surprins de un mal de pământ.

Gepostet von Direct MM am Mittwoch, 26. August 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu