Share
Incendiile fac prăpăd în Maramureș: Bătrân de 95 de ani din Petrova, găsit carbonizat în locuință

Incendiile fac prăpăd în Maramureș: Bătrân de 95 de ani din Petrova, găsit carbonizat în locuință

O nouă serie de incendii s-a înregistrat în Maramureș începând cu seara zilei de marți. Pompierii au avut parte de o noapte de foc, cu mai multe intervenții. Într-un caz, au făcut și o descoperire macabră.

La scurt timp după ora 23.00, un incendiu de vegetație uscată și litieră a izbucnit în Coaș. Zona respectivă este una cunoscută de pompieri, din cauza numărului mare de incendii care se produc.

Aproape concomitent, un alt incendiu de vegetație uscată a avut loc în Poienile de sub Munte. Ca și când nu ar fi fost de ajuns, în creierii nopții, în jurul orei 04.30, un incendiu a avut loc tot în Poienile de sub Munte, în zona Pentaia. De această dată a luat foc un perimetru din fondul forestier.

În zorii zilei de miercuri, 22 aprilie, în jurul orei 06.30, un incendiu devastator a avut loc în Petrova. O casă de locuit situată pe strada Principală, lângă Biserica Ortodoxă, a fost cuprinsă de flăcări. Încă de la bun început s-a bănuit că ar fi și o victimă. Din păcate, temerile pompierilor s-au adeverit. În interior a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 95 de ani. Se pare că acesta locuia singur.

„Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit, cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD, la un incendiu în localitatea Petrova. După lichidarea incendiului, pompierii au descoperit trupul carbonizat al unei persoane în vârstă de 95 de ani. În urma incendiului, au mai ars și 5 metri pătrați de perete din lemn și diverse obiecte de mobilier. De asemenea, s-au degradat și circa 70 mp de tencuială. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sobă” – a declarat Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu