Share
Încă o persoană carbonizată în urma unui incendiu

Încă o persoană carbonizată în urma unui incendiu

În acest weekend, pompierii maramureșeni au intervenit la șase incendii din trei localități, la unul dintre ele  înregistrându-se o victimă: o femeie de 78 de ani, găsită carbonizată.

Borșa. La o cameră de zi a unei locuințe, incendiu provocat de jarul căzut din sobă. După lichidarea incendiului a fost găsită o persoană, în vârstă de 78 de ani, carbonizată ● La podul unei case; au ars 150 mp de acoperiș din lemn și 130 mp de tavan din lemn  ● La un coș de fum, unde a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Săpânța. La podul unei case; focul a distrus circa 200 mp de acoperiș învelit cu plăci de ondulin, 100 mp de tavan din lemn și 50 de metri liniari de instalație electrică ● Dar și la un incendiu pornit de la o centrală termică; flăcările au distrus 80 mp de acoperiș din lemn, 160 mp de parchet și s-au degradat 150 mp de perete din rigips.

Cicârlău. La un incendiu izbucnit la o casă și un garaj (vezi foto sus). Focul a distrus acoperișul casei (150 mp), 130 mp de tavan, obiecte de mobilier și electrocasnice.

Duminică, pompierii băimăreni au degajat un copac căzut peste trei autoturisme parcate în Baia Mare.

Publicat în:

Lasă un comentariu