Share
În paralel cu ”Castane 2018”, continuă și festivalul  non-stop ”Țigări 2018”

În paralel cu ”Castane 2018”, continuă și festivalul non-stop ”Țigări 2018”

Ieri după masă, un echipaj al poliției de frontieră din Sarasău au observat  mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. Ajunse pe malul românesc, acele persoane au început să transporte mai multe colete voluminoase către un autoturism Ford, care staționa în apropiere.

Când bărbații au observat echipajul poliției de frontieră, au abandonat coletele și au fugit către teritoriul ucrainean, iar autoturismul în cauză a demarat în trombă către DN19. Au urmat clasicele somații legale prin voce. Fiindcă nu au avut efect, s-a continuat cu somarea prin nouă focuri trase în plan vertical. Cam cu același efect. Așa că polițiștii de frontieră au trebuit să se mulțumească doar cu  reținerea conducătorului auto al Ford-ului: maramureșeanul  Gheorghe O. (32 ani).

În zonă au fost descoperite mai multe colete, ce conțineau 4.800 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de  56.000 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul a fost indisponibilizat, iar în cauză se efectuează cercetări privind contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Așa că, în paralel cu ”Castane 2018”,  festivalul „Țigări 2018” se desfășoară non- stop, dar pe o scenă mult mai mare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu