Share
În Maramureș, măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului; Au fost verificate centre comerciale, piețe, târguri și terase

În Maramureș, măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului; Au fost verificate centre comerciale, piețe, târguri și terase

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţile desfăşurate ieri, 9 iulie, au participat  325 de poliţiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanţi ai ISU Maramureş, ANSVA, Ministerul Sănătăţii şi autorităţii publice locale.

Astfel, au fost verificate 31 de societăți comerciale, fiind  aplicate 9 amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în context COVID 19.

„Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

Foto: arhivă

Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Am şi eu o întrebare, de ce doar în românia sunt fel şi fel de legi idioate?

    Răspunde

Lasă un comentariu