Share
Furturi în serie, până ce hoțul a fost surprins de proprietar și prins de polițiști

Furturi în serie, până ce hoțul a fost surprins de proprietar și prins de polițiști

Aseară, în intervalul 19.00 – 20.00, un tânăr de 27 de ani, din Cerneşti, a forţat geamul lăsat întredeschis la parterul unui bloc de  pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, de unde a sustras 8.000 de lei, un ceas şi bijuterii. Tot prin efracţie a încercat să pătrundă şi într-un apartament situat pe strada Petru Rareş, însă a renunţat şi a fugit în momentul în care şi-a dat seama că proprietarul era acasă.

La scurt timp de la sesizarea celor două fapte poliţiştii de investigaţii criminale l-au prins pe hoț. O parte însemnată din banii şi bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.  Cerneșteanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Sfaturi care să vă scutească de belele

Escaladarea şi forţarea geamurilor este un mod frecvent de operare în rândul celor care vizează furturile din locuinţe, de aceea asigurarea imobilului vă poate scăpa de grija pagubelor ● Închideţi ferestrele şi uşa de fiecare dată când plecaţi de acasă, mai ales dacă locuiţi la parter sau etajul 1 ● Indiferent de pretext, nu oferiţi persoanelor necunoscute informaţii despre dvs. sau vecini, nici despre bunurile deţinute. Banii şi bijuteriile sunt pe primul loc în preferinţele hoţilor ● Nu permiteţi accesul în locuinţă persoanelor care pretind că reprezintă anumite instituţii, dar nu se pot legitima!

Publicat în:

Lasă un comentariu