Share
Fie că au furat acasă, în alt județ sau altă țară, tot au fost prinși

Fie că au furat acasă, în alt județ sau altă țară, tot au fost prinși

Furt din județ. Ieri la amiază, o femeie din Satu Nou de Jos a anunțat poliţia că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au furat un portofel în care se aflau bani şi acte, în timp ce ea se afla la etajul I al casei și lăsase  uşa descuiată. Polițiștii l-au prins repede pe făptaș – un tânăr de 17 ani din Coltău – care s-a ales cu dosar penal.

Furt din alt județ.  Dintr-un apartament de pe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei, în care a pătruns prin efracție,  un clujean  de 54 de ani a furat o bicicletă şi electrocasnice, în valoare de 2.500 euro.  Le-a dus acasă în Cluj-Napoca, dar tot a fost prins, iar  jumătate din bunurile furate au fost recuperate şi restituite sigheteanului. 

Furt din altă țară.  Un sighetean  de 27 de ani a furat din Germania, după care a revenit acasă. Dar pe numele era emis un mandat european de arestare , din 15 ianuarie fiind dat în urmărire internațională de autoritățile nemțești. Așa că a fost dibuit, ieri,  de polițiștii în Sighet. Aceștia  l-au reținut și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în vederea extrădării.

Publicat în:

Lasă un comentariu