Share
Două zile cu contrabandă și împușcături

Două zile cu contrabandă și împușcături

Azi noapte, în jurul orei 00.00, un șofer care conducea un Audi A6 înmatriculat în Marea Britanie, nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră ai ITPF Sighetu Marmaţiei, de la sectorul Brodina. Nu a oprit nici după ce s-au tras două focuri de avertisment. Ulterior, mașina a fost găsită abandonată la vreo câțiva km în zona unui canton silvic (de la Lupcina). În interior se aflau țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 103.540 lei. Țigările au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat.

O situație asemănătoare avusese loc cu o zi înainte, în același sector.. Atâta doar că țigările nu erau transportate cu mașina, ci cu cârca, de mai multe persoane. Și atunci s-a lăsat cu focuri de avertisment, dar  bărbații au abandonat coletele și s-au întors în Ucraina. S-au găsit 8.230 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 96.291 lei.

Tot ieri, în jurul orei 20:00, polițiștii de frontieră din Satu Mare au oprit în trafic, pentru control, în Satu Mare, o Dacia Logan, care circula în regim de taxi. Pasagerul mașinii, sătmăreanul N.V. (64 de ani) avea asupra sa două pungi în care se aflau 270 pachete de țigări, în valoare de 3.159 lei, pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență.

Publicat în:

Lasă un comentariu