Share
Doi tineri reținuți pentru 24 de ore: unul a avariat intenționat mașina poliției,  celălalt a tâlhărit

Doi tineri reținuți pentru 24 de ore: unul a avariat intenționat mașina poliției, celălalt a tâlhărit

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un echipaj de poliție  a oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Dragoş Vodă din Borșa. Deoarece conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de poliţişti şi a demarat în trombă spre Moisei, s-a procedat la urmărirea acestuia. În timp ce era urmărit, bărbatul de la volan a acroşat intenţionat autospeciala de poliţie, provocându-i avarii. Şoferul şi-a continuat deplasarea până pe strada Izvorul Negru din Moisei unde, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în albia pârâului. Poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, domiciliat în Moisei, care nu a suferit vătămări corporale, însă autoturismul a fost avariat. Întrucât tânărul de la volan a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde s-a stabilit că avea o concentraţie de 1.75 g/l alcool pur în sânge.

Tot noaptea  – cea de 14/15 iulie –  pe strada Olteniei din Baia Mare, cineva a sustras prin violenţă telefonul mobil şi portofelul unui băimărean aflat în stare de ebrietate. În ciuda faptului că băimăreanul nu a putut oferi detalii cu privire la semnalmentele autorului, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale l-au  identificat pe cel bănuit a fi autorul tâlhăriei: un tânăr din Fersig.

În baza probatoriului administrat, ieri, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi tineri pentru  24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

Publicat în:

Lasă un comentariu