Share
Doi jandarmi maramureşeni decoraţi  pentru merite deosebite

Doi jandarmi maramureşeni decoraţi pentru merite deosebite

Maistrul militar principal C. Bocuţ și plutonierul adjutant şef C.  Ionuţ, din cadrul Jandarmeriei Marmureș, au fost decoraţi de către Ministrul Afacerilor Interne,  Carmen Daniela Dan, pentru executarea misiunilor internaţionale de menţinere a păcii în  Kosovo, unde au dat dovadă de curaj şi devotament în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Maistru militar principal C. Bocuţ, care a participat la executarea misiunilor din Kosovo timp de şase luni, în perioada decembrie 2010 – iulie 2011, a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru Misiuni Internaţionale. Tot șase luni, dar în perioada noiembrie 2009- iunie 2010, a activat  în Kosovo și plutonierul adjutant şef  C. Ionuţ, care  a fost răsplătit cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război.

Astăzi, inspectorul şef, lt.col. Petru Marcel Florişteanu, a dat citire ordinului Ministrului Afacerilor Interne prin care au fost decorați cei doi jandarmi,  români ce și-au reprezentat cu cinste în străinătate și unitatea și țara.

Publicat în:

Lasă un comentariu