Share
De la Castane a ajuns rapid în arest

De la Castane a ajuns rapid în arest

Sâmbătă seara, un băimărean de 36 de ani a profitat de neatenţia unui tânăr din comuna Fărcaşa, aflat în zona Sălii Sporturilor, şi i-a sustras portmoneul în care avea bani şi documente personale. Poliţiştii băimăreni, prezenţi la ”Castane 2018”, l-au prins imediat după sesizarea furtului. Prejudiciul, în valoarea de aproximativ 1.500 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii l-au reținut pe făptaș pentru 24 de ore, iar Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Pornind de la acest episod, polițiștii reiterează sfaturile care vă ajută să fiți în siguranță la sărbătoarea municipiului.

● Aveţi grijă de bunurile/bagajele dumneavoastră, mai ales atunci când vă aflaţi în spaţii aglomerate! ● Nu lăsaţi niciodată în autoturism actele maşinii, bani sau alte documente importante, obiecte tentante (genţi, poşete, telefoane mobile, laptop-uri, camere foto/video, etc) ● Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute. Printre amabili şi binevoitori puteţi întâlni şi escroci ● Nu consumaţi în exces băuturi alcoolice, deoarece comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool ● Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu