Share
De 1 Iunie: Copiii au participat alături de polițiști la o întâlnire preventiv-educativă

De 1 Iunie: Copiii au participat alături de polițiști la o întâlnire preventiv-educativă

De 1 Iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, și polițiștii au vrut să fie aproape de copii cu jocuri și sfaturi utile pentru ca fiecare să aibă parte de o copilărie cât mai fericită.

Astfel, polițiști de la Biroul Siguranța Școlară, Grupa Canină, Biroul Rutier, Serviciul Rutier, Serviciul Acțiuni Speciale, Compartimentul de Presă și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalități, preț de câteva ore au petrecut cu copiii și părinții care au fost prezenți în parcul de distracții amenajat în parcarea Centrului Comercial Value Centre din Baia Mare.

Copiii au avut ocazia să urce pe o motocicletă a poliției, să vadă dotările unei autospeciale de poliție, să se întâlnească cu ofițerul patruped VIS și să imortalizeze aceste momente.

De asemenea, au experimentat Roata Prevenirii și au discutat cu polițiștii de la Biroul Siguranța Școlară. Copiii de toate vârstele au împărtășit cu polițiștii cunoștințele lor despre aplicarea legilor, siguranța în trafic și relaționarea cu persoanele străine.

Fiind în mijlocul lor, polițiștii le-au prezentat copiilor diferite situații în care ar putea să se afle la un moment dat și  modul propice de a acționa pentru a fi în siguranță. Copiii au fost recompensați cu bomboane și materiale informative puse la dispoziție de polițiștii de la Serviciul Rutier, Compartimentul de Presă, și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

„Plini de viață și ”cu gura până la urechi”, copiii ne-au transmis energia lor, ne-au împărtășit experiențele trăite și nu au omis să ne readucă aminte ce înseamnă cu adevărat cuvântul COPILĂRIE.

Mesajul polițiștilor adresat atât copiilor cât și părinților este Responsabilitate pentru o Copilărie Fericită!” – transmit oamenii legii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu