Share
Cumplit: patru tinere din Maramureș au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Cumplit: patru tinere din Maramureș au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Patru tinere au murit după ce autoturismul în care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferată din apropierea orașului Jibou, astăzi, în jurul orei 18, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea, relatează Agerpres.

„Accidentul de circulație s-a produs la intersecția căii ferate cu centura ocolitoare a orașului Jibou, un autoturism fiind lovit de tren. Patru persoane au decedat și o a cincea este grav rănită”, a declarat Maria Cristea. Aceasta a adăugat că tinerele decedate, cu vârste de 20 și 21 de ani, sunt din județul Maramureș. La fața locul au intervenit și echipaje de pompieri, pentru a descarcera două din victime.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, trenul R4046 Baia Mare – Jibou a lovit autoturismul din cauza neacordării de prioritate de către tânăra de la volan. Atât traficul rutier, cât şi cel feroviar au fost oprite, până la finalizarea cercetării locului faptei, dar au fost reluate după orele 19.30.

Sursa foto: ISU SMURD Sălaj; Video: Ziarul de Sălaj

Publicat în:

Lasă un comentariu