Share
Crima pasională din Borșa. Din triunghiul amoros, doar femeia a scăpat fără probleme

Crima pasională din Borșa. Din triunghiul amoros, doar femeia a scăpat fără probleme

Triunghiul conjugal și orbirea de o clipă au condus la crima pasională, petrecută aseară în Borșa. Suspectul  (foto sus stânga) e un soț încornorat (G. Ș.), care l-a omorât pe cel cu care a constatat că-și împarte nevasta. Cel puțin aceasta a fost concluzia lui, când  și-a văzut soția în mașina lui Florin D. (foto sus dreapta). I-a urmărit și mintea i s-a întunecat când a realizat că merg spre locuința ”șogorului”. Când cei doi au oprit, G. Ș. l-a înjunghiat  mortal  pe Florin, după circa o oră intervenind decesul acestuia. La scurtă vreme,  suspectul de crimă a fost prins în Borșa.

”Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat pe raza oraşului Borşa. Procurorul criminalist a dispus internarea sa la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării  unei expertize psihiatrice. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş” –  a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt al  IPJ Maramureş.

De regulă se spune ”cherchez la femme”, dar aici nu mai e cazul. Femeia e cunoscută, așa încât se caută altceva: discernământul făptașului. Oricum, dacă bănuiala se confirmă, femeia rămâne fără niciunul dintre cei doi bărbați: amantul a plecat pe cealaltă lume, iar soțul va ajunge fie la pușcărie, fie într-o clinică de specialitate, în funcție de concluzia expertizei psihiatrice.

Publicat în:

Lasă un comentariu