Share
CORECTITUDINE. Portofelele  cu bani și bijuterii, găsite și predate poliției

CORECTITUDINE. Portofelele cu bani și bijuterii, găsite și predate poliției

Pe principiul ca banii nemunciţi sau bunurile găsite nu aduc noroc, doi cetăţeni  au predat poliţiştilor portofelele pe care le-au găsit. astfel, un tânăr de 22 de ani s-a prezentat ieri la sediul Poliţiei din  Tăuţii Măgherăuş și a predat un portofel găsit într-un centru comercial din Baia Mare. Pe lângă trei inele, în portofel se afla şi cartea de identitate a unei concitadine  de 18 ani, domiciliată în Tăuţii Măgherăuş.

Tot ieri, poliţiştii care desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier la intrare în localitatea Tăuţii Măgherăuş au fost abordaţi de un bărbat, care le-a predat un portofel ce conţinea o sumă de bani, găsit în acea zonă. Poliţiştii urmează să facă verificări în vederea identificării proprietarului, astfel încât portofelul să ajungă în posesia persoanei care l-a pierdut.

Pentru onestitate, pentru  implicarea şi interesul manifestat faţă de un necunoscut, pentru exemplul pe care l-au dat, cei doi vor primi câte o diplomă de merit din partea conducerii IPJ Maramureş.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu